top of page

Bezienswaardigheden

In dit overzicht zijn de voornaamste steden, gemeenten en dorpen opgenomen die wij bezocht hebben.

Subjectief hebben we ze een aantal sterren toegekend : 1 ster als het om een doorsnee gewone gemeente gaat, 2 sterren als ze een bezoek waard zijn en 3 sterren als ze zeker zouden moeten bezocht worden, omwille van uitzonderlijke monumenten en andere.

 

De volgende onderdelen komen per plaats aan bod :

- Ligging + coördinaten
- Aanduidi
ng van een mogelijke parkeerplaats in de nabijheid van het centrum of de bezienswaardigheid
- Officiële website van de locatie
- Korte beschrijving, geschiedenis en of voornaamste bezienswaardigheden (opgezocht en vertaald vanuit officiële sites van de verschillende locaties)

- Fotoreportage met alleen eigen beeldmateriaal

- Google-maps plan van de plaats ten opzichte van Praag en afbeelding van de mogelijke parkeerplaats

- Via de link "Directions" op de kaart kan de routebeschrijving van waar men zich bevindt tot de parkeerplaats van de locatie op de kaart opgevraagd worden en kan navigatie naar deze plaats gestart worden.

​Daarnaast kan er via download een afdruk gevraagd worden in PDF-formaat van een plannetje en satellietfoto van het centrum van de locatie, met daarbij aanduiding van de parkeerplaats.

Meestal is ook een PDF-afdruk voorzien met een uitgebreide beschrijving van de gekozen locatie.

Via de alfabetische lijst kom je direct op de aangeduide plaats terecht, via de lijst per Kraj, kan je per provincie de locaties opzoeken.

Geïnteresseerden kunnen een overzicht oproepen van alle steden en gemeenten die we aangedaan hebben via deze onderstaande link.

 

>>> Overzicht via google-maps plan <<<

bottom of page