top of page
Konstantinovy-Lázně.png

Konstantinovy Lázně (*)

Regio (kraj) : Plzeň
District (okres) : Tachov
Coördinaten locatie : 49°53 N 12°59 O
GPS parking : Lázeňská 27
Website locatie : 
Konstantinovy Lázně

weerbericht.png
pdf.png

Konstantinovy Lázně is een gemeente in de regio Plzeň, en maakt deel uit van het district Tachov. Het ligt 39 kilometer ten noordwesten van Plzeň en 31 kilometer ten noordoosten van Tachov. Konstantinovy Lázně telt ongeveer 950 inwoners.

 

Konstantinovy ​gebruikt als medisch centrum tien spahuizen. De capaciteit van de accommodatie is 404 bedden (240 kamers). Voorbeelden van huizen zijn het Jirásek Spa Hotel, dat een revalidatiezwembad, een restaurant met een café en een lounge biedt. In het complexe spa-huis Prusík bevindt zich de belangrijkste balneo-operatie, eetkamer en café. Het moderne Konstantin Wellness Center biedt een breed scala aan behandelingen, een zwembad met bubbelbaden, sauna's en andere diensten, evenals een fitnesscentrum.

 

De belangrijkste behandelingsmethoden in Konstantinovy ​​Lázně zijn gebaseerd op het gebruik van natuurlijke geneeskrachtige bronnen - mineraal koolzuurhoudend water, dat afkomstig is van natuurlijk ijzerhoudend bicarbonaat soda-magnesium hypotonisch zuur water.

 

Konstantinovy ​​Lázně is gericht op preventie, behandeling en herstel van hart- en vaatziekten. Bijkomende indicaties van behandeling omvatten voornamelijk aandoeningen van het bewegingsapparaat, metabolisme en luchtwegen. Ze bieden een breed scala aan wellness-, ontspannings-, sport- en therapeutische week- en weekendverblijven aan klanten van alle leeftijden.

pdf.png
pdf.png
bottom of page